ALGEMENE EN BIJZONDERE VOORWAARDEN SNOWBLEND

Indien je een boeking bij Snowblend maakt, betekent dit dat je akkoord gaat met de algemene en bijzondere voorwaarden van Snowblend. Het is daarom belangrijk dat je deze voorwaarden goed hebt gelezen alvorens de boeking te maken. Snowblend gaat ervan uit dat je naast de eigen voorwaarden ook op de hoogte bent van de Algemene Reisvoorwaarden Geschillencommissie en de Wet Kopen op Afstand. Daarnaast gaat Snowblend ervan uit dat je alle informatie op de website hebt gelezen.

ALGEMENE INFORMATIE SNOWBLEND

Bedrijfsinformatie

Als reisorganisator van dit programma treedt op: Sundio Group International GmbH
Schützengasse 4
CH-8001 Zürich
Zwitserland

CH-020.4.049.544-0 CHE-178.977.909 MWST
Tel: +41-(0)44-2666274 E-mail: sgi@sundiogroup.com

Jouw lokale reisagent in België: Snowblend
Bisschoppenhoflaan 383
2100 Deurne

LIC A6103
BTW nummer: 803475949B01 Bankrekening KBC: BE45 7310 2464 9489
T. +32 16 23.20.53 - F. +32 16 29.62.36 E-mail: info@snowblend.be

Kwalificatiesysteem

Snowblend hanteert een eigen kwalificatiesysteem. Door middel van het aantal sterren wordt aangegeven wat je van de kwaliteit van een bepaalde accommodatie kunt verwachten. Hierbij is niet alleen rekening gehouden met de faciliteiten van de accommodatie en de inrichting van de kamers en appartementen, maar ook met de sfeer van het complex en de waardering die de Snowblend gasten hiervoor hebben uitgesproken. Het kan dan ook voorkomen dat Snowblend een accommodatie anders kwalificeert dan ter plaatse officieel is aangegeven.

Publicatie

De op de site afgebeelde plattegronden zijn tot stand gekomen in samenwerking met Toeristiek. De op de site van getoonde foto's zijn ter beschikking gesteld door de accommodatieverschaffers, de plaatselijke VVV's, verschllende sportmerken en enkele (professionele) fotografen. De bij de accommodaties getoond foto's dienen uitsluitend om een idee te geven. Omdat niet ieder appartement of hotelkamer gelijk is, kan het voorkomen dat de ter plaatse verkregen accommodatie afwijkt van de foto. Voor kennelijke zetfouten kunnen de touroperator en reisagent nooit aansprakelijk worden gesteld. De touroperator en reisagent behouden het recht om zonder toestemming van de klant prijzen en arrangementen te wijzigen indien de situatie daarom vraagt.

Privacy

Voor het boeken van een reis of het lid worden van de nieuwsbrief heeft Snowblend uw gegevens nodig. Uw gegevens worden met zorg door Snowblend behandeld. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Copyright

Copyright Snowblend. Niets van de website van Snowblend mag worden overgenomen, verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, microfilm of op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Snowblend.

PRIJZEN

De vermelde prijzen op de website van Snowblend, welke tijdens het seizoen kunnen fluctueren, zijn per persoon en alleen geldig bij de minimale bezetting. Betaaltelevisie, kluisjes en dergelijke dienen ter plaatse te worden afgerekend. De vermelde prijzen van deze plaatselijke kosten zijn een indicatie en kunnen in werkelijkheid afwijken. De prijzen zijn vastgesteld op basis van prijzen, belastingen en wisselkoersen van januari 2012. Indien zich na dit tijdstip wijzigingen voordoen in genoemde componenten dan houdt Snowblend het recht deze kosten door te berekenen. Toeristenbelasting is niet inbegrepen.

Borg

Voor de meeste appartementen wordt ter plaatse een waarborg verlangd. Een borg dien je altijd ter plaatste te betalen. Deze krijg je, indien je appartement in orde is bevonden, bij vertrek weer terug. De afhandeling van de borg is te allen tijde een zaak tussen jezelf en de accommodatieverschaffer. Snowblend heeft hier geen enkele invloed op en kan dan ook niet aansprakelijk worden gesteld voor meningsverschillen over de borg tussen jezelf en de accommodatieverschaffer.

REISPAPIEREN

Als Snowblend de betaling heeft ontvangen, worden uiterlijk een week voor vertrek per e-mail de reispapieren toegestuurd. Hierin vind je alle gegevens betreffende de reis. Wil je toch je reispapieren per post ontvangen, dan worden hiervoor € 15,- verzendkosten berekend. Je dient de gegevens op de tickets en vouchers op juistheid te controleren. Indien iets niet overeenkomt met hetgeen je geboekt hebt, dan dien je zo spoedig mogelijk contact op te nemen met Snowblend.

DE ACCOMMODATIE

Aankomst- en vertrekdag

Bij aankomst in je appartement, dien je je te melden bij de receptie. Hier ontvang je de sleutel en verneem je hoe laat je kamer of appartement beschikbaar is (vaak pas na 17u00). Op de dag van vertrek dien je de kamer of het appartement voor 10u00 's ochtends weer te verlaten.

Bagagerie

Vaak is er op je bestemming de mogelijkheid om (vaak tegen een vergoeding) je bagage in een aparte ruimte in de residentie achter te laten. Deze bagagerie is een extra service die ter plaatse wordt geleverd. Het gebruikmaken van een bagagerie is altijd op eigen risico en voor eigen verantwoordelijkheid. Snowblend heeft geen enkele invloed op de prijs en de kwaliteit van deze bagagerie en eventuele klachten of problemen hiermee kunnen derhalve niet door Snowblend in behandeling worden genomen.

Interieur van de accommodatie

Bij de meeste accommodaties staan tevens foto's van het interieur van de hotelkamer of het appartement afgedrukt. Deze foto's dienen slechts ter indicatie. Bij de meeste appartementen bevinden zich in de woonkamers zogenaamde slaapbanken. Je dient er rekening mee te houden dat deze iets minder comfortabel kunnen zijn dan een gewoon bed. Ook bij hotelkamers zijn de extra bedden vaak bijzetbedden. Zelfs bij de luxe hotels kunnen de bedden minder comfortabel zijn dan je thuis gewend bent. Indien je met 2 personen op een 2-persoonskamer verblijft, moet je er rekening mee houden dat de ruimte op de kamer beperkt is. Alle appartementen beschikken over een kitchenette. Deze kitchenette is naar plaatselijke maatstaven ingericht met minimaal een frigo, twee kookplaten en een beperkte keukenuitrusting. Je kunt hierin dan ook vaak geen uitgebreide maaltijden bereiden. Een koffiezet is niet altijd aanwezig. In de badkamer kan een douchegordijn ontbreken en is het niet altijd mogelijk om de douchekop op te hangen.

Studio’s

Een studio is altijd één leefruimte met slaapgelegenheid voor 2, 2, 4 of meer personen, afhankelijk van de grootte van de studio. In elke studio bevindt zich een badkamer met douche of bad en een toilet. Tevens is elke studio voorzien van een kleine kitchenette. De studio's hebben meestal een balkon.

Appartementen

Een appartement onderscheidt zich van een studio doordat de leefruimte altijd uit minimaal twee aparte delen bestaat. Elk appartement heeft standaard een slaapkamer en een woonkamer die dienst doet als woon/leef- en slaapruimte. In elk appartement is een badkamer met douche of bad en toilet aanwezig. Elk appartement heeft een kleine kitchenette. De appartementen hebben meestal een balkon.

Maximale bezetting

Appartementen en studio's zijn bij een maximale bezetting vaak niet ideaal, de ruimte is in het algemeen vrij krap voor het maximale aantal personen. Houd rekening met bijvoorbeeld warm water: vaak is er maar één (kleine) boiler voor alle personen.

Verzorging

Bij je accommodatie kun je zien welke verzorging inclusief is. Er zijn een aantal mogelijkheden: Logies (LG): alleen overnachting. Logies en ontbijt (LO): overnachting en ontbijt. De verzorging begint met een ontbijt op de dag na aankomst en eindigt met ontbijt op de dag van vertrek.

Halfpension (HP): overnachting, ontbijt en diner. De verzorging begint met het diner op de dag van aankomst en eindigt op de dag van vertrek bij het uitchecken. Volpension (VP): overnachting, ontbijt, lunch en diner. De verzorging begint met het diner op de dag van aankomst en eindigt op de dag van vertrek bij het uitchecken.

Meestal zijn de maaltijden in buffetvorm en aangepast aan de gewoontes van het betreffende vakantieland. Dit houdt in dat deze anders en vaak veel eenvoudiger zijn dan je thuis gewend bent. Het ontbijt is vaak beperkt tot een broodje, wat confituur en een kopje koffie of thee en het diner is eenvoudig, bevat een beperkte hoeveelheid verse groenten en is niet altijd even afwisselend.

Indien je een speciaal dieet gebruikt zal Snowblend dit doorgeven aan de betreffende accommodatie, maar met name de eenvoudige hotels kunnen hier niet altijd rekening mee houden. Een vegetarisch dieet houdt vaak in dat je ter plaatse gewoon geen vlees eet. Vleesvervangers zoals wij deze kennen zijn vaak niet beschikbaar. Snowblend kan voor het verzoek tot een bepaald dieet geen garantie geven of verantwoordelijkheid nemen.

Faciliteiten

Bij de beschrijvingen van de verschillende accommodaties vind je een opsomming van de faciliteiten. Houd er rekening mee dat voor het gebruik van bepaalde faciliteiten, zoals sauna's en zwembaden een toeslag betaald moet worden. Het is mogelijk dat faciliteiten in het voor- en naseizoen of bij gebrek aan belangstelling gesloten zijn.

Minder validen

Bij de accommodaties op deze website zijn in het algemeen geen speciale voorzieningen getroffen voor bijvoorbeeld rolstoelgebruikers en mindervaliden. Dat betekent niet dat mindervaliden niet welkom zijn. Integendeel, maar het ontbreken van deze voorzieningen kan Snowblend niet worden verweten. Een aangepaste kamer of een voorkeur voor de ligging van de kamer is altijd een preferentie. Snowblend kan hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden.

Huisdieren

Vaak is het niet mogelijk uw huisdier mee te nemen. Wil je in een van onze accommodaties een hond meenemen dan is dit altijd op aanvraag en dien je dit vooraf (telefonisch) aan Snowblend door te geven. Het is niet mogelijk een huisdier in de autocar mee te nemen. Je dient in het bezit te zijn van een dierenpaspoort wanneer je je hond of kat meeneemt naar het buitenland. Het vervoer van je huisdier is op eigen risico.

Schoonmaak

Vanzelfsprekend worden hotel- en pensionkamers dagelijks gereinigd. In studio's/appartementen ben je zelf verantwoordelijk voor de schoonmaak. Aan het einde van je verblijf dien je de studio of appartement weer schoon op te leveren. Wanneer je dit nalaat, kan een bedrag variërend van € 30 tot uw volledige borg worden ingehouden. Bij sommige accommodaties wordt een bedrag gevraagd voor hygiënische controle. Van dit bedrag worden onder andere schoonmaakmiddelen, stofzuigers en toiletpapier ter beschikking gesteld.

Een voorbehoud

Een vakantie in het buitenland betekent andere mensen en gewoonten, een andere cultuur, ander eten, anders dan thuis. Dat is één van de aantrekkelijke kanten van een vakantie, maar ook een aspect om bij uw vakantieverwachtingen rekening mee te houden. Wanneer je kiest voor een eenvoudige accommodatie, kun je natuurlijk geen vijfsterren hotel verwachten. Af en toe dienen er onderhoudswerkzaamheden plaats te vinden in accommodaties die het gehele jaar door geopend zijn en dit kan reden zijn voor het tijdelijk niet aanbieden van een faciliteit. Deze maatregel komt doorgaans de veiligheid en hygiëne ten goede en wij vragen hiervoor uw begrip. Ook moet rekening worden gehouden met de mogelijkheid van bouwactiviteiten op de bestemming, van een beperkte openstelling van winkels en uitgaansmogelijkheden, skiliften en beperkter aanbod van faciliteiten an verbindingen in voor-en naseizoen.

VERZEKERINGEN

Indien je via Snowblend je annulatieverzekering geregeld hebt, ben je verzekerd bij de Nederlandse maatschappij Europeesche Verzekeringen. Voor de exacte voorwaarden van de annulatieverzekering verwijst Snowblend je naar www.europeesche.nl. Indien je via Snowblend je reis- en bijstandsverzekering geregeld hebt, ben je verzekerd bij de maatschappij Europese Verzekeringen. Voor de exacte voorwaarden van de reisverzekering verwijst Snowblend je naar www.europese.be

BAGAGE

Alle bussen hebben zeer beperkte bagageruimte. Er is per per persoon plaat voor het meenemen van één tas of koffer van normaal formaat (max. 20 kg, afmetingen max. 80x70x30cm), één paar ski's (met stokken en schoenen) of één snowboard kleding e.d.). Neem je een snowboard mee, dan ben je verplicht om de bindingen van het board af te halen. Om ervoor te zorgen dat alle bagage mee kan, is het ten strengste verboden om levensmiddelenpakketten mee te nemen dan wel in uw bagage te stoppen. Indien je te veel bagage heeft, is de chauffeur verplicht deze te weigeren. Zorg er altijd voor dat er labels aan uw bagage bevestigd zijn. Je blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor uw bagage.

Snowblend kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor verlies of diefstal.

VERLOREN VOORWERPEN

Snowblend kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor de vermissing van bagage. Indien je iets belangrijks bent vergeten in je accommodatie of in de bus, dan kun je dat kenbaar maken aan het kantoor van Snowblend. Je kunt dit tot uiterlijk één week na thuiskomst melden. Alle meldingen die na één week binnenkomen, worden niet meer in behandeling genomen.

BETROUWBAAR

 • Snowblend is aangesloten bij de Geschillencommissie Reizen.
 • Snowblend is verzekerd tegen financiëel onvermogen bij het Garantiefonds Reizen.
 • Snowblend is aangesloten bij de vereniging van touroperators, de ABTO.
 • Snowblend is lid van de branchevereniging van e-commerce bedrijven, BeCommercevzw.

BIJZONDERE VOORWAARDEN SNOWBLEND TOTSTANDKOMING EN INHOUD OVEREENKOMST

Totstandkoming

Op het moment dat je alle gegevens hebt doorgegeven en akkoord bent gegaan met de algemene en bijzondere voorwaarden, beschouwt Snowblend dit als een definitieve reservering. Bij wijzigingen en annuleringen worden de bijzondere voorwaarden gehanteerd. Ook een boeking op aanvraag beschouwt Snowblend als een definitieve reservering. Na totstandkoming van de overeenkomst ontvangt de reiziger schriftelijk of langs elektronische weg een bevestiging hiervan, eventueel in de vorm van een factuur.

Herroeping

Het aanbod van de reisorganisator is vrijblijvend en kan zo nodig door deze worden herroepen. Herroeping dient zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 8 kantooruren na aanvaarding te geschieden onder opgaaf van redenen. Herroeping wegens correctie van fouten in de reissomberekening is toegestaan; herroeping wegens verhoging van de reissom dient te voldoen aan bepaalde vereisten.

Reisduur

Indien, bij reizen waarbij vervoer is inbegrepen, de reis- en verblijfsduur in de publicatie is vermeld in dagen, worden de dagen van vertrek en aankomst, ongeacht de vertrek- en aankomsttijd, als gehele dagen meegeteld. Dit kan er in sommige gevallen toe leiden dat het feitelijk verblijf op de bestemming minder dagen telt dan in de publicatie vermeld.

REISSOM

Prijzen

De vermelde prijzen op de website van Snowblend zijn per persoon alleen geldig bij de minimale bezetting. Korting voor een extra bed op de kamer wordt nooit in combinatie gegeven. Betaaltelevisie, kluisjes en dergelijke dienen ter plaatse te worden afgerekend. De vermelde prijzen van deze plaatselijke kosten zijn een indicatie en kunnen in werkelijkheid afwijken. De prijzen zijn vastgesteld op basis van prijzen, belastingen en wisselkoersen van juni 2013. Indien zich na dit tijdstip wijzigingen voordoen in genoemde componenten dan houdt Snowblend het recht deze kosten door te berekenen. De prijzen kunnen tijdens het seizoen fluctueren.

Wijziging reissom

Snowblend heeft het recht om tot 20 dagen voor de dag van vertrek (bij eigen- vervoerreizen voor de aankomstdatum van het eerst geboekte verblijf) de reissom te verhogen in verband met wijzigingen in de vervoerskosten (met inbegrip van brandstofkosten), de verschuldigde belastingen, heffingen en de toepasselijke wisselkoersen.

BOEKEN EN BETALEN

Hoofdelijk aansprakelijk

Degene die een reis boekt is hoofdelijk aansprakelijk (ook voor alle anderen die hij/zij aanmeldt). Alle verkeer (ook het betalingsverkeer) tussen de reiziger(s) en de reisorganisatie verloopt uitsluitend via de aanmelder.

Wijzigingen

Na het opmaken van de factuur kun je tot 28 dagen voor vertrek één en ander wijzigen, uiteraard voor zover de gewenste wijziging nog mogelijk is. Voor iedere wijziging worden € 27,- wijzigingskosten in rekening gebracht plus de eventuele door de wijziging ontstane extra kosten. Een wijziging kan alleen door de hoofdboeker van de reis worden doorgegeven. Wij raden je aan eerst via 'Mijn Boeking' de wijziging uit te voeren, dit is buiten de eventueel door de wijziging ontstane extra kosten, kosteloos.

Annuleren

Annuleringen dienen schriftelijk binnen 3 dagen na de gebeurtenis waardoor de reis (geheel of gedeeltelijk) wordt geannuleerd te worden gemeld. Houd er rekening mee dat een annulering nooit kosteloos verloopt. Alleen indien je een annulatieverzekering hebt afgelosten én bij een geldige reden heb je recht op gedeeltelijke teruggave van de reissom. Snowblend kan een annulatie alleen in behandeling nemen wanneer deze schriftelijk is ingediend door de hoofdboeker. Een medereiziger is niet hoofdelijk aansprakelijk en kan daarom geen annulatie doorgeven. Voor een compleet overzicht en specifieke annuleringsvoorwaarden kijk je op de site van www.europeesche.nl.

Annulatiekosten

Indien een overeenkomst wordt geannuleerd, is de reiziger naast eventueel verschuldigde reserveringskosten de volgende annulatiekosten verschuldigd:

 • bij annulering tot de 42ste dag (exclusief) vóór de vertrekdag: de aanbetaling (het vooschot).
 • bij annulering vanaf de 42ste dag (inclusief) tot de 28ste (exclusief) vóór de vertrekdag: 35% van de reissom.
 • bij annulering vanaf de 28ste dag (inclusief) tot de 21ste dag (exclusief) vóór de vertrekdag: 40% van de reissom.
 • bij annulering vanaf de 21ste dag (inclusief) tot de 14e dag (exclusief) vóór de vertrekdag: 50% van de reissom.
 • bij annulering vanaf de 14e dag (inclusief) tot de 5e dag (exclusief) vóór de vertrekdag: 75% van de reissom.
 • bij annulering vanaf de 5e dag (inclusief) tot de vertrekdag: 90% van de reis

 • bij annulering op de vertrekdag of later: de volle reissom.

Betalen

De aanbetaling is 15% van de reissom voor individuele boekingen via de website en 150 € per persoon voor een inschrijving bij een groepsboeking. Ook dienen de kosten van de annulatieverzekering direct te worden voldaan. Het restantbedrag dient zes weken voor vertrek bij Snowblend binnen te zijn. Wanneer je binnen zes weken voor vertrek boekt, dien je het totale bedrag in één keer overte maken. Bij niet tijdige betaling ben je in verzuim en zal Snowblend je daar schriftelijk op wijzen. Vervolgens heb je alsnog de mogelijkheid het nog verschuldigde bedrag binnen 7 werkdagen te voldoen. Indien betaling ook dan uitblijft, heeft Snowblend het recht om je boeking te annuleren op de dag van verzuim. Snowblend heeft het recht om de daarvoor verschuldigde annulatiekosten in rekening te brengen.

Intresten en kosten

Elke niet betaalde factuur brengt van rechtswege, dus zonder verplichting tot ingebrekestelling, een intrest op van 12% op jaarbasis vanaf factuurdatum. Bovendien zal er van rechtswege, dus zonder verplichting tot ingebrekestelling, een schadevergoeding verschuldigd zijn van 15% met een minimum van 37,50€. Betalingen van facturen na de vervaldatum, zullen eerst toegerekend worden op de vervallen intresten, daarna op de schadevergoeding en tenslotte op de oudst openstaande factuur.

JOUW REIS

Reisdocumenten

Het is verboden om met een verlopen paspoort of identiteitskaart te reizen. Als je niet de Belgische nationaliteit hebt, dien je altijd bij de ambassade van het land waar je heen wilt reizen na te gaan of je een visum nodig hebt. Het over de juiste reispapieren beschikken, is te allen tijde je eigen verantwoordelijkheid. Snowblend kan hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden.

Preferenties en essenties

Aan speciale wensen die bij de boeking kenbaar worden gemaakt, zal Snowblend zo veel mogelijk proberen te voldoen. Helaas is Snowblend hierbij afhankelijk van de uiteindelijke dienstverlener, zoals de vervoerder en de accommodatieverschaffer en worden preferenties dan ook helaas niet altijd uitgevoerd.

Minimum aantal deelnemers

Voor alle reizen geldt een minimum aantal deelnemers van 20 bij twee weken voor de vertrekdatum. Indien er minder dan 20 reizigers hebben geboekt, heeft Snowblend het recht om de reis te annuleren.

ONTEVREDEN OF KLACHTEN

Heb je klachten over de reis of ben je ontevreden over je accommodatie, dan dien je dit direct te melden aan de receptie van je accommodatie en aan de vertegenwoordiging van Snowblend ter plaatse. Is er niemand aanwezig of wordt de klacht volgens jou niet naar behoren opgelost, dan dien je direct vanaf je vakantiebestemming telefonisch of per fax contact op te nemen met ons hoofdkantoor in België. Deze handelwijze is absoluut noodzakelijk omdat Snowblend op het moment dat je je klacht kenbaar maakt, daaraan meestal direct wat kan doen. Achteraf, na thuiskomst is het natuurlijk niet meer mogelijk de problemen op te lossen. Klachten die op de bestemming niet zijn gemeld en waarvoor geen klachtenformulier is ingevuld, worden in België niet in behandeling genomen. Wordt je klacht ter plaatse niet bevredigend opgelost, dan kun je uiterlijk binnen één maand na afloop van de reis je klacht schriftelijk (met een motivatie) indienen. Het opsturen van alleen een klachtenformulier zonder verdere toelichting is niet voldoende. Wanneer de klacht betrekking heeft op de totstandkoming van de boeking, dan kun je deze uiterlijk binnen één maand na kennisname van de feiten (waarop de klacht betrekking heeft) bij Snowblend indienen. Voor de afhandeling van klachten passen wij de Algemene Voorwaarden Geschillencomissie Reizen toe.

WET KOOP OP AFSTAND

Voor alle aankopen van reizen bij Snowblend geldt, zoals door de wet voorzien: "De consument heeft het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen 7 werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product of op het sluiten van de dienstenovereenkomst." Tenzij:

 • de overeenkomst op afstand het verstrekken van diensten voor logies, vervoer, het restaurantbedrijf en vrijetijdsbesteding betreft, waarbij de verkoper bij de sluiting van de overeenkomst verplicht wordt deze diensten op een bepaalde datum of tijdens een nader genoemde periode te verstrekken - de prijs van de aangeboden dienst de 350.- € per persoon overschrijdt of indien de tekoopaanbieding gebeurt tijdens een klantenwerving per telefoon, per telefax of per elektronische post, op initiatief van de verkoper zonder voorafgaandelijke akkoord van de geadresseerde
 • de levering van diensten waarvan de uitvoering met instemming van de consument begonnen is voor het einde van de hierboven vermelde verzakingstermijn te weten 7 werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product of op het sluiten van de dienstenovereenkomst
 • de levering van producten die volgens de specificaties van de consument zijn samengesteld of die een duidelijke persoonlijk karakter hebben of die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden of verouderen
 • de diensten zelf met behulp van een techniek voor communicatie op afstand worden uitgevoerd wanneer deze Diensten in één keer worden verleend rechtstreeks door de communicatietechniek- exploitant worden gefactureerd geldt: "De consument beschikt niet over het recht om van zijn aankoop af te zien."

BEVOEGDHEID

Alle geschillen voortspruitend uit huidig bestelling/reservatie vallen onder de uitdrukkelijk bevoegdheid van de rechtbanken van Antwerpen en in het bijzonder het Vredegerecht van het 12de Kanton.